top of page
C3 F2.jpg

Planten

Een belangrijk onderdeel van de verticale tuin zijn natuurlijk de planten. Niet alle planten werken even goed in een verticale tuin. Vergelijk het met planten in potten. Zo is het belangrijk om te kijken of de planten voornamelijk in de zon staan of vooral in de schaduw, wanneer de planten bloeien, of de planten wintervast zijn en nog meer redenen om goed planten uit de kiezen. Laat je goed informeren bij jouw tuincentrum of neem contact met ons op voor advies over planten.

Groei van planten

Afhankelijk van onder andere de gekochte planten, de tijd van het jaar en de bloeiperiode, kan de verticale tuin wat tijd nodig hebben om vol te groeien. Belangrijk daarbij is om de planten dagelijks voldoende water te geven, met name op warme dagen. Bekijk hiernaast een voorbeeld van hoe de verticale tuin eruitziet met een paar maanden verschil*.

*sommige planten zijn tussendoor van plek veranderd

Plantentips.jpg
Binnenkort beschikbaar: gratis e-book!

Binnenkort lanceren wij een gratis e-book: een gids vol met tips voor het uitzoeken van de juiste planten, het verzorgen van de planten en het inrichten van de verticale tuin. Schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te worden gehouden van de lancering.

Bedankt voor de inzending!

bottom of page